21. července 2017

Po dešti

Dobrý den všem!

Včera přišla pořádná bouřka. Nám se sice opět vyhnula, ale déšť ne a byl vydatný. Pršelo celou noc a vláha na zahradě vydržela až do rána. Vyběhla jsem a pokusila se to vyfotit, než sluníčko začalo pražit.









V bazénu jsem objevila dalšího nezvaného hosta. Mini ropucha zelená, to by byl zase v noci řev. Už je přestěhovaná do rybníku. Naštěstí se dala lehce chytit jenom do ruky, nemusela jsem kolem bazénu pobíhat se síťkou.


Ráno jsem konečně mohla vyfotit záběry, jaké bych si představovala, díky úžasnému předčasnému dárku k narozeninám. Žádné jubileum nemám, asi jsem byla letos prostě supr hodná. Od manžela jsem dostala svojí první naprosto dokonalou zrcadlovku. Skoro se jí bojím vzít do ruky, abych jí neublížila. Mám k ní ohromný respekt, protože to není levná záležitost. Vlastně se jí i trochu bojím, protože vím pořádně jenom to, jak ji zapnout. Ale budu zkoušet a zkoušet a snažit se, aby fotografie jí pořízené za něco stály! A třeba budou jednou tak dobré, jako jsou ty Blančiny, Dášiny, nebo Mončiny. Pro začátek mi ty výše pořízené stačí :-)


Mám takovou radost... :-)
Mějte se báječně!
Vaše Dý

6 komentářů:

  1. Dý, opravdu krásný dárek jsi dostala. Přeju ti, ať jsi s ním spokojená a dobře se ti fotí. Ale fotky máš povedené i z původního foťáku.
    Moc děkuji za zmínku v článku, potěšila, ale nemyslím si, že bych měla nějak vyjímečné fotky.
    Přesto moc děkuji a přeji hodně zajímavých objektů k focení. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji za pochvalu i za přání. Ale Dášo, tvoje fotky jsou úžasné! Moc ráda si je prohlížím a ráda se k nim vracím. Teď jsem naprosto unesená z fotky mraku ve tvém článku "Večerní obloha".

      Vymazat
  2. Přeji hodně krásných záběrů ♥Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Ať Tvá radost z dárku je nekonečná.
    Musela jsi být opravdu extrémně hodná:-).
    Hodně inspirace a krásných záběrů Ti přeji.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Henriet :-) Spíš mám extrémně hodného muže :-))

      Vymazat

Děkuji za čas, který jste mému blogu věnovali. ♥