18. prosince 2017

Dáreček pro zubařku

Dobrý den všem!

Moje tchyně mě poprosila, prý když jsem taková tvořivá, jestli bych pro ni nevyrobila nějakou drobnost pro její zubařku a sestřičku z ordinace k Vánocům. Nejdřív mě to dost vyděsilo - špatné období, netvořivé, naprosto bez inspirace pokračuje, ale to bych nebyla já, abych nakonec něco nevymyslela. A v tomhle případě to byla, promiňte mi ten výraz, docela ptákovina. :-) Zoubkový stromek upletený z papíru. Na fotkách to není poznat, ale zoubky jsem natřela perleťovým lakem na nehty - aby se leskly jako perličky. :-D


No, a kdyby stromek neuspěl, ani nepobavil, ještě jsem dala dohromady dva skoro stejné svícny. Na nich jsem si vynahradila absenci zelených větviček u nás doma.


Věřte - nevěřte, stromek se moc líbil. :-) Ale originální jsem tak úplně nebyla. V ordinaci už jeden zoubkový stromek měli. Taky malý, ale zelený umělý.

Přeji vám příjemné, teď už napíšu předvánoční dny. Za chvíli je to tu, přátelé. :-)
Vaše Dý

6 komentářů:

  1. Líbí s mi oboje. A svícen je přesně podle mého gusta - jak co do barevnosti, tak pokud jde o zdobení. V jednoduchosti je krása, zvlášť když je to takhle pěkně sladěné.
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, Stáňo :-)
      Moc se mi líbí kombinace smrčku, tújky a tisu. Větvičky jsou krásné samy o sobě, nechtěla jsem je zdobením příliš schovat.
      Krásný den.

      Vymazat
  2. Milá Dý, mě to tedy vůbec nepřipadá jako ,,ptákovina".
    Stromek je úžasný a jeho výroba je pro mě naprosto nepředstavitelná. A zoubky místo ozdob? Co taky jiného pro zubařku. Skvělý nápad!
    Užívej poslední předvánoční týden.
    Henrieta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Henrieto! Já jsem si nebyla jistá, jak se na to tchyně bude tvářit, ale nakonec úspěch byl. Oddychla jsem si :-)
      Uplést stromek je hrozně jednoduché, na YouTube je hned několik návodů.
      Měj se krásně. Pa.

      Vymazat
  3. Bezva nápad :-). Moc hezké oboje!
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za čas, který jste mému blogu věnovali. ♥