22. srpna 2016

Z nedělní procházky

Dobrý den všem!

Na neděli byla hlášená změna počasí, která taky opravdu přišla. Celý den s menšími přestávkami pršelo. Ale když se na večer začala objevovat modrá obloha a dokonce začalo svítit sluníčko, hned jsme toho využili. Vyrazili jsme na procházku po vesnici, kam jsme se nedávno přestěhovali.

Je to ještě ta pravá vesnice, kam autobus jezdí jen párkrát za den a kde na zahradách vídáte slepice nebo ovečky. Okolí je plné polí a lesů. Při cestách autem musíte dávat pozor na bažanty, koroptve a lišky, o srnách nemluvě. Někdy nás ráno vzbudí bučení krav a večer zase slýcháme srnce :-)

V neděli jsme se zašli podívat, odkud na nás ty krávy vlastně bučí. K jejich pastvě jsme se dostali po polní cestě, která byla po propršeném dni samozřejmě plná kaluží, lemovaná pěknými kvítky a kdejakými stromy a keři - hlavně šípkovými, takže o šípky už nebudu mít nouzi :-)






 




Ve večerním světle vypadalo vše opravdu nádherně. Ani mi nevadil ten nádech podzimu, ačkoli obvykle trpím kvůli sebemenšímu náznaku, že léto končí. Tyhle procházky prostě mají své kouzlo. Určitě si je také užíváte, že? :-)

Vaše Dý

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za čas, který jste mému blogu věnovali. ♥