7. února 2017

První únorové dny...

...se nesly ve znamení nového sněhu, mrazů a ledovky. Vždycky, když připadne, jdu se podívat po stopách, co nechávají ptáčci ve sněhu. Přijdou mi hrozně roztomilé a srandovní :-)


Víkend ale přinesl oblevu. Teploty se vyšplhaly i k pěti stupňům. Z nadšení jsem místo zimních bot vytáhla podzimní a měla jsem pocit, že každou chvíli už bude cítit jaro. K jarní náladě mě lákají taky moje kytičky, které se dali do květu...





...a jarní cibuloviny, které už jsou k pořízení snad všude. Krásné fotografie hyacintů přineslo únorové číslo Krásného venkova.



V televizi ale vyhrožovali, že nás znovu čekají teploty pod nulou. No, na jaro je vlastně přece jen brzy... Ale uvidíme. Zatím se mějte hezky.
Vaše Dý

2 komentáře:

  1. Jojo, na jaro si ještě budeme muset počkat... Ale je pravda, že ptáci začínají být aktivní a prozpěvují, i když je zima. Kytičky máš krásný, Dý. Mě orchidej vykvetla, zrovna když byly venku ty největší mrazy:-)
    H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za chválu i za komentář :-) Z orchideje mám opravdu radost. V mém bývalém domově mi vykvétala zřídka, ale na novém místě se jí líbí, protože kvete už podruhé. Je příjemné, že nám zpestřují mrazivé dny, viď :-)

      Vymazat

Děkuji za čas, který jste mému blogu věnovali. ♥